RÅDgivning

Til dig, som allerede er i fuld gang med at positionere din virksomhed over for kunderne , men ikke opnår de ønskede resultater. 

Det får du

Personlig rådgivning

Med mere end 10 års erfaring har vi en stor rygsæk med værktøjer, som vi gerne deler med dig. Vi gennemgår din virksomhed, målsætning og hjælper med at sætte en fremtidig strategi.

Gennemgang af some

Vi gennemgår dine kanaler og kommer med løsninger til, hvordan du kan tage din marketing til det næste niveau. 

Gennemgang af strategi

Ud fra en grundig analyse af dit nuværende setup kommer vi med et udspil til, hvordan du kan forbedre din tilstedeværelse på dine marketingskanaler. 

RÅDGIVNING

Er du træt af at bruge mange timer på at skabe indhold til de sociale medier eller har du allerede kastet penge efter Facebook, instagram og google ads uden at se resultaterne? 

Hos mesocial tilbyder vi 1:1 rådgivning, hvor vi dykker ned i dit nuværende setup, både på de sociale medier og google. Vi hjælper med at skabe en strategi, som har fokus på det rette marketingssetup og flytter ressourcer over på de kanaler, som giver jer de ønskede resultater. 

Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for din virksomhed i kontaktformularen nedenfor. 

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os og lad os tage et uforpligtende møde, hvor vi sammen gennemgår mulighederne og kortlægger jeres sociale mediers potentiale.