Sociale medier

Det får du

AUTOMATIK

Vi sørger for at få taget billeder, videoer, produceret tekster og planlægger indhold på jeres kanal hver eneste måned. Med kontinuerligt aktivitet og en fast contentplan vil I opleve vækst i følgertal og engagement på jeres profil uden at røre en finger.

GENNEMGANG AF SOME

Vi elsker at fortælle den gode historie og hjælper dig med at komme ud til jeres specifikke målgruppe. Vi arbejder målrettet og strategisk med at skabe en plan for, hvordan du rammer den rigtige målgruppe med de rette budskaber. 

Evaluering

Vi måler performance på de sociale medier og evaluere hver måned for at optimere og skabe de bedste resultater på din platform. 

FÅ STYRKET DIT BRAND OG OPNÅ SALG GENNEM DINE SOCIALE MEDIER

Få styr på din målgruppe og lær at opstille de rigtige mål for din indsats. Succes på de sociale medier kræver mere end blot at poste et billede eller video. Vi arbejder kontinuerligt og strategisk med at skabe større synlighed over for din målgruppe med en stærk visuel identitet. 

Hos Mesocial har vi samlet et team af kreative og innovative mennesker, som har fingeren på pulsen og kender til alle trends på de sociale medier. Med udgangspunkt i jeres profil og de billeder og videoer, som skaber størst engagement hos jeres følgere, skaber vi fængende fortællinger, der inspirerer og fører til salg. 

LILLE 

CONTENTPAKKE

Til jer, som et stort kartotek af  video og billeder, men hverken har tiden eller overskuddet til at få lagt en plan for at sende det ud. Vi redigere, planlægger og eksekvere og evaluere på resultaterne. 

6 reels á 1-15 sekunder
6-10 billeder 
Tekstproduktion
Grafik
Månedlig statusopdatering på konto


Pris fra 4800 kr.

STOR

CONTENTPAKKE

Vi styrer dine sociale medier 100%. Slip for at ansætte og lad os stå for at producere og planlægge indhold til de sociale medier. 

6 reels á 1-15 sekunder
6-10 billeder 
Tekstproduktion
Grafik
Månedlig statusopdatering på kontoPris fra 5900 kr.

CONTENT +

social paid

Overlad det hele til os.
Vi står for at skabe en stærk visuel identitet gennem content og det rette marketingssetup. Vi styrer 100% jeres sociale medier og gennem målrettet  annoncering sørger vi for, at jeres content rammer lige præcis den målgruppe, I ønsker. 

Stor contentpakke + 

Annoncering på IG/FB
3 nye annoncer pr. måned
Ad spent 

Pris fra 9800 kr.

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os og lad os tage et uforpligtende møde, hvor vi sammen gennemgår mulighederne og kortlægger jeres sociale mediers potentiale.