Om os

WE social opstod med passionen for at hjælpe danske ildsjæle og iværksættere med at skabe det rette marketing-setup. 

Det kan være omfattende at sætte sig ind i den digitale vildmark af muligheder, der er indenfor markedsføring og du kan hurtigt komme til at brænde mange penge af på et setup, som ikke passer til dig. 

Hos mesocial sætter vi derfor en stor ære i at have et tæt parløb med de samarbejspartnere, som vi arbejder med. Vi skal ses som en forlænget arm til din virksomhed, som bidrager med ekspertise indenfor branding, content creation og paid ads. Vi sammensætter det setup, som giver dig det største udbytte. Og så kan du bruge kræfter på det, som du er bedst til, nemlig at drive din virksomhed.

I 2023 er vi indgået et samarbejde med Morten & Louise Bang. Med dem i ryggen får vi mulighed for at hjælpe endnu flere virksomheder med at nå deres ambitioner og tage deres digitale rejse til nye højder. 

Tilføj din overskrift her

Nikoline Næss

FOunder og medejer

nikoline@we-social.dk

+45 28783015

Processed with VSCO with g6pro preset

KAREN EMILIE THALSGAARD

PR & SOME PROJECT MANAGER

emilie@we-social.dk

+45 28770959

KASPER LILLELUND

VIDEOGRAF

kasper@we-social.dk

 

MORTEN BANG

Investor

m@mortenbang.dk

LOUISE Bang

MEDEJER

l@mortenbang.dk

 

KERNEYDELSER

CONTENT CREATION

Relevant indhold kræver tid. Lad os stå for at producere indhold til dine sociale medier, der skaber synlighed og forstærker dit brand.

PAID ADS

Nå ud til den rette målgruppe med paid ads og social media marketing. Vi hjælper danske virksomheder med strategi, kunderejser, kampagnestrategi og eksekvering.

SOCIALE MEDIER

Overlad dine sociale medier til os og gør det, som du er bedst til. Vi sørger for at du er med på de nyeste trends og gør dig synlig over for din målgruppe.

VISUEL IDENTITET

Har du brug for sparring og hjælp til at finde din plads i marked? Med den rette visuelle identitet kan du skabe et koncept, som er unikt og afspejler din virksomheds værdi.

Specialister i
sociale medier 
og PAID ADS

Er du klar til at tage din virksomhed til nye højder gennem digital tilstedeværelse? Med et tæt samarbejde og god kommunikation hjælper vi dig med at skabe en tydelig visuelle identitet, sammensætte de rette kampagner og skræddersy annoncer ud fra brugeradfærd og dataanalyser, som rammer din målgruppe, hvor de befinder sig på kunderejsen. 

Har du brug for flere leads, lækkert content, et strømlinet feed, eller større digital tilstedeværelse, så er vi din ven. 

SKRIV TIL OS

Kontakt os og lad os tage et uforpligtende møde, hvor vi sammen gennemgår mulighederne og kortlægger jeres sociale mediers potentiale.