CONTENT CREATION

Det tilbyder vi

CONTENT CREATION

Hos WE social producerer vi ikke blot video og billeder til dine sociale medier. Vi fortæller historier og hjælper dig med at få en skarp online tilstedeværelse. 

Gennem video- og billedecontent kan du hurtigt give brugerne et indblik i hvem du er eller din virksomhed og skabe en kontakt af tillid og troværdighed mellem jer som virksomhed og jeres forbrugere. 

Vi hjælper nemlig både store og små virksomheder med at billede- og videoproduktion specifikt målrettet jeres målgruppe.

SOME MANAGEMENT

Opbyg et stærkt brand igennem strategisk SoMe management.

Ved hjælp af SoMe management hjælper vi vores kunder med at opbygge stærke og engagerede online-fællesskaber på sociale medier såsom Facebook, Instagram, LinkedIn og TikTok. Vi udvikler og implementerer skræddersyede strategier for hver platform, der tager højde for vores kunders unikke mål og målgruppe. Vi sørger for, at vores kunders kanaler er opdaterede, relevante og i tråd med deres brand-identitet.

Vi styrer også kundedialoger, besvarer spørgsmål og kommentarer, og følger op på potentielle salgs- og samarbejdsmuligheder på vegne af vores kunder. Med vores ekspertise i SoMe management sikrer vi, at vores kunder får det optimale ud af deres online tilstedeværelse og opbygger stærke, langvarige relationer med deres målgruppe.

Video til sociale medier

BRandingvideo

DROnevideo

PRoduktvideo

BILLEDER

Processen

1. Du tager kontakt til os

Du ringer eller skriver til os om det projekt du har i tankerne

2. Uforpligtigende møde

Vi holder et uforpligtigende møde hvor vi aftaler hvilket ønsker du har og hvordan det bedste resultat opnås.

3. Videoen bliver filmet og redigeret

Videoen bliver lavet med professionelt udstyr, for at få et lækkert resultat

4. Videoen gennemses af dig

Du ser videoen og kommer med rettelser, så vi sikre os at resultatet er præcis som du vil have det

5. Produktet leveres

Du modtager videoen efter aftale i de ønskede formater.

SKRIV TIL OS

Kontakt os og lad os tage et uforpligtende møde, hvor vi sammen gennemgår mulighederne og kortlægger jeres sociale mediers potentiale.