PR & KOMMUNIKATION

DET TILBYDER VI

PR & KOMMUNIKATION

Vi tror på, at effektiv PR og kommunikation handler om at skabe en stærk og autentisk forbindelse mellem brand og målgruppe, på rette sted og rette tidspunkt. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger til vores kunder, der tager udgangspunkt i kundens unikke behov og målsætninger med alt fra influencers, content, SoMe management og pressehåndtering.

Copy writing

Vi tilbyder skræddersyede tekster til forskellige platforme og formål, herunder e-mail marketing, sociale medier, PR mm.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der opfylder  specifikke behov. Uanset om det drejer sig om salgsfremmende e-mails, tekst til sociale medier eller andet indhold, kan vi levere tekster, der styrker jeres professionelle fremtoning, brand berettigelse samt brandidentitet. 

De siger andre om os

Vi havde en masse tanker og idéer, som Wesocial fangede med det samme. De er virkelig gode til at visualisere de tanker, vi går med og det er en lettelse, at vi ikke behøver stå for det selv.
Louise, ejer af Iscafé Nørregade
Det er så rart, at vi nu bare kan overlade alt hvad der hedder sociale medier, videoproduktion og annoncering til Wesocial og koncentrere os om det, som vi er bedst til.
Nanna, marketingchef hos Brasserie Bordeaux

SKRIV TIL OS

Kontakt os og lad os tage et uforpligtende møde, hvor vi sammen gennemgår mulighederne og kortlægger jeres sociale mediers potentiale.